معرفی و تاریخچه

دانشکده بهداشت در سال ۱۳۶۶ از ادغام دو مؤسسه آموزش عالی علوم بهداشتی و آموزشکده بهداشت عمومی شهید دکتر لواسانی شکل گرفته است. در این روند، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های مورد نیاز در جهت ارتقاء امور انجام شد تا دانشکده بهداشت، در قالب ساختار و عملکرد تشکیلاتی، مالی، اداری، آموزشی وپژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار گیرد.

هدف از تأسیس این دانشکده ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و مشاوره ای در حوزه های مختلف  بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، علوم تغذیه، آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و اپیدمیولوژی، ارگونومی و آمار زیستی است.

مدیران این دانشکده در تلاش هستند تا با سرمایه گذاری بیشتر در امور آموزشی و پژوهشی، این دانشکده را به یکی از کارآمدترین مراکز آموزش عالی در منطقه تبدیل نمایند.

جمعیت و مساحت

این دانشکده دارای ۸ گروه فعال آموزشی و ده‌ها نفر عضو هیأت علمی است. در حال حاضر تعداد دانشجویان این دانشکده بیش از ۵۰۰ نفر هستند که در رشته‌های  آمار زیستی، اپیدمیولوژی، ارگونومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای ، آموزش بهداشت و ارتقاء ، علوم تغذیه ، دوره عالی بهداشت عمومی (Master of Public Health)  در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

دانشکده بهداشت در فضایی به مساحت تقریبی ۳۲۰۰ متر مربع قرار دارد، که شامل کلاس‌های آموزشی،  آزمایشگاه، سایت رایانه، لابراتوار، اتاق کار ویژه دانشجویان دکترا، دفاتر گروه های آموزشی ، امور اداری، امور آموزش، دفتر پژوهش، معاونت آموزشی، معاونت پژوهشی، معاونت پشتیبانی، سمعی و بصری، کمیته تحقیقات دانشجویی، کتابخانه، اتاق مشاوره اساتید، آمفی تئاتر و ۳ سالن جلسات است.

امکانات آموزشی

آزمایشگاه‌های دانشکده شامل موارد زیر است:

  • آزمایشگاه شیمی و میکروبیولوژی آب و فاضلاب
  • آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
  • آزمایشگاه تغذیه
  • آزمایشگاه عوامل شیمیایی و آلودگی هوا
  • آزمایشگاه عوامل فیزیکی
  • آزمایشگاه ارگونومی
  • آزمایشگاه ایمنی و وسایل حفاظت فردی
  •  آزمایشگاه تهویه صنعتی

  همچنین این دانشکده موفق به اخذ تأییدیه وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست در سطح ۲ در جهت اجرای خدمات و فعالیت های علمی - پژوهشی سلامت - ایمنی و محیط زیست در سطح منطقه شده است.

با دوستانتان به اشتراک بگذارید: